Vroč zimski vrt? Izberite senčila za zimske vrtove!

Senčila na zimskem vrtu

Zimski vrt je arhitekturni biser vsakega doma, saj v njem lahko uživamo v naši okolici in ohranjamo stik z naravo. Zaradi vse višjih temperatur pa se zimski vrtovi poleti spremenijo v pravcato savno. Rešitev je preprosta, saj s senčili za zimske vrtove poskrbimo za optimalno klimo tako poleti kot pozimi. Serijsko vgrajen elektro pogon poskrbi za preprosto upravljanje, izberete pa lahko tudi avtomatiko za sonce in veter, ki poskrbi za samodejno hlajenje pri povišani zunanji temperaturi.

Kakšne so prednosti senčil za zimske vrtove Senčila Bled?

Senčila za zimske vrtove imajo kar nekaj prednosti. V prvi vrsti seveda predstavljajo zaščito pred čezmernim segrevanjem in neposrednim sončnim sevanjem. Tako boste lahko v zimskem vrtu uživali tudi v največji pripeki, saj se temperature ne bodo dvignile do tropskih višin. Na voljo je bogata izbira modelov in načinov vgradnje, prav vsi pa so opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo izdelave s številnimi patenti (teleskopske roke, dodatni izvlek senčila preko previsa zimskega vrta).

Senčila za zimski vrt

Izberete lahko tudi senčenje posebnih oblik zimskih vrtov s premičnimi vodili. Vsa senčila so narejena iz najkakovostnejših materialov evropskega porekla, ponašajo se z modernim in minimalističnim dizajnom. Pohvalijo se lahko tudi z najvišjo vetrno odpornostjo. Senčila Bled nudijo možnost senčenja do 7 metrov širine in 7 metrov iztega v enem kosu.

Prednost je v tehniki in detajlih

Najnovejša tehnologija zagotavlja izjemno učinkovitost pri zaščiti pred vročino. Izstopa predvsem model Targa plus, ki z edinstveno tehniko teleskopskih izvlečnih rok kot edino strešno senčilo na trgu senči tudi vaš prostor pred zimskim vrtom. Izbirate lahko med različnimi načini upravljanja: ročno upravljanje, daljinsko upravljanje, upravljanje s pametnim telefonom in upravljanje preko stikala.

Senčila za zimske vrtove

Poskrbite za senco

Celotno ponudbo senčil za zimske vrtove najdete na spletni strani podjetja Senčila Bled. Njihovi izkušeni strokovnjaki vam bodo znali svetovati pri izbiri pravih senčil. Preženite sonce in uživajte v arhitekturnem biseru vašega doma!

info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekSwisspearl plošče: Prednosti fasadnih plošč swisspearl
Naslednji članekOd petka dalje uradno odprt nov Požarni laboratorij, ZAG tudi prvič podelil Turnškova priznanja
info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.