Poskrbite za urejeno okolico vašega doma z Ecoraster talnimi rešetkami!

Montaža talnih rešetk
Foto: ProFarm Košenina

Ste se v vročih poletnih dneh izogibali delu okoli vašega doma? Jesen je čas, da to nadoknadite! S pomočjo talnih rešetk ECORASTER lahko ustvarite novo parkirno mesto, zmanjšate stroške vzdrževanjja gramoznih poti in plačate manj davka na padavine. Trojni bonus!

Kaj sploh so talne rešetke Ecoraster?

Talne rešetke ECORASTER so sistem za ojačitev tal, ki ohranja naravne lastnosti zadrževanja vode na tleh in ustvarja zelo trpežne površine. So veliko boljša izbira od lomljivih mrež in tlakovcev, saj talne rešetke brez težav prenesejo avtomobilski ali celo tovorni promet. Poleg tega gre za okolju prijazno in trpežno rešitev za stabilizacijo prepustnih tal.

Kako poteka namestitev?

Namestitev talnih rešetk ECORASTER je izredno lahka, saj so ojačitveni elementi že vnaprej sestavljeni in se vtikajo v varnostni kompozitni sistem. Vse elemente je mogoče razrezati po velikosti, zato se lahko popolnoma prilagodijo ukrivljenim odsekom, ovinkom ali naklonom.

Talne rešetke na dvorišču, v ozadju skladovnica debel
Foto: ProFarm Košenina

Kakšni materiali so na voljo za polnjenje?

Na voljo je več različnih materialov za polnjenje, tlakovce ECORASTER lahko na primer združite z zasajenimi elementi, oblikujete dovoz z Microgreenom (izjemno trdoživim sedumom) ali se poslovite od nadležnih voženj po območju smeti.

Vodoprepustni tlakovci BLOXX

Imate težave z zastajanjem vode? Odlična izbira so vodoprepustni tlakovci BLOXX, ki so izvrstni v kombinaciji s sistemom ECORASTER E50. Tlakovci BLOXX so namreč posebnost na trgu, kombinacija pa predstavlja vrhunsko sinergijo klasičnih betonskih tlakovcev in vodo prepustnega sistema ECORASTER. Namestitev je izredno hitra, različno obarvani kamni pa omogočajo kreativno zasnovo projekta.

Namestitev talnih rešetk
Foto: ProFarm Košenina

Poskrbite za urejeno okolico vašega doma

Talne rešetke ECORASTER imajo dve ključni prednosti: z ohranjeno naravno propustnostjo skrbijo za okolje, hkrati pa z njimi privarčujete pri stroških vzdrževanja. Poleg tega je na voljo toliko različnih možnosti, da si jih lahko prilagodite po lastnih željah.

Več informacij o priznanih talnih rešetkah ECORASTER® je na voljo na spletni strani podjetja PROFARM KOŠENINA, d. o. o. ali pa jih pokličite na telefonsko številko 01 361 83 03. Njihovi strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

info@profarm.si | 01 361 83 03 | Spletna stran

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali tekaško stezo dolgo 30.000 km.

Prejšnji članekČiščenje straniščne školjke je zaman, če delate ti dve napaki
Naslednji članekNovi Renault Scenic E-Tech bo električen družinski avto za novo generacijo
logo Profarm

ECORASTER je najuspešnejše pohodno satje v svetovnem merilu. Po svetu je bilo prodanega že 10.000.000 kvadratnih metrov ECORASTER pohodnega satja, kar toliko satja, da bi z njim lahko prekrili približno 2.000 nogometnih igrišč ali tekaško stezo dolgo 30.000 km.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.