Odstranite mastne madeže vseh vrst

Razpršilo za odstranjevanje olja Tlakovit-MO je čistilno sredstvo, ki je bilo razvito posebej za odstranjevanje mastnih madežev vseh vrst.

Zaradi velike sposobnosti raztapljanja olja so za odstranjevanje mastnih madežev potrebne zgolj majhne količine razpršila. Razpršilo za odstranjevanje olja Tlakovit-MO je izdelano iz naravnih snovi, ne vsebuje aromatov in je biološko razgradljivo. Z uporabo razpršila za odstranjevanje olja Tlakovit-MO ne boste obremenjevali okolja, saj razpršilo iz embalaže preide pod zelo nizkim tlakom. Varnost med uporabo je podkrepljena še z visokim vnetiščem.

Uporaba:

Razpršilo za odstranjevanje olja Tlakovit-MO je mogoče uporabiti povsod, kjer je treba odstraniti mastne madeže s površin, ki jih veže cement. Izdelek uničuje trdovratne mastne madeže na betonskih podlagah, estrihih, opečnih površinah, naravnem kamnu in tlakovcih.

Napotki za uporabo:

Razpršilo za odstranjevanje olja Tlakovit-MO nanašate z razpršilnikom. Nerazredčen izdelek nanesite neposredno na podlago, ki jo želite očistiti. Pustite, da krajši čas deluje na madež, nato pa površino sperite z vodo (in/ali obrišite s krpo). Ob daljši neuporabi izdelka embalažo pred uporabo pretresite.

Poraba:

Poraba je skladna s potrebami, dokler ni površina ustrezno čista. Čiščenje z izdelkom lahko poljubno ponavljate, dokler ni površina povsem čista.

Po čiščenju priporočamo impregnacijo z impregnatorjem Impre-T, da preprečimo ponovno onesnaženje. Impregnator.

betonarna@oblak.si | 01 620 75 60 | Spletna stran

Že več kot 117 let vodilni proizvajalec tlakovcev.

VIROblak group d.o.o.
Prejšnji članekRazlogi za izbiro vinilne talne obloge za stanovanje, hišo in poslovni prostor
Naslednji članekFORUM: BIVANJE Z LESOM SloWOODlife
betonarna@oblak.si | 01 620 75 60 | Spletna stran

Že več kot 117 let vodilni proizvajalec tlakovcev.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.