3 prednosti pergol

Pergola
Foto: on Naitors d. o. o.

Daljši pomladni dnevi in toplejše temperature nas že vabijo na prosto in vse več časa preživljamo zunaj. Kmalu bomo lahko naše prijatelje zabavali zunaj, pri tem pa moramo seveda poskrbeti za ustrezno zaščito. Rešitev je v pergoli, ki vas bo ščitila pred vremenskimi razmerami in zagotovila brezskrbne popoldneve in večere v dobri družbi.

Zunanji prostor v vsakem vremenu

Bi radi uživali v poletnem dežju, ko se je končno dovolj shladilo, da lahko izklopite klimo, a nimate zunanjega pokritega prostora? S pomočjo pergole boste ustvarili čudovit prostor za druženje in preživljanje prostega časa. Če ste teraso do zdaj uporabljali le za sušenje perila, se bo to s pergolo spremenilo. Ščitila vas bo namreč pred premočnim soncem ali dežjem, vetrom ter celo snegom. Pergole so tudi vodotesne in imajo integrirano odvodnjavanje, zato se odlično soočijo z mokrimi vremenskimi razmerami.

Enostavna namestitev

Koliko časa si morate rezervirati za namestitev pergole? Zgolj en dan. Za namestitev namreč potrebujete le betonsko ploščo, lahko pa jo postavite tudi na točkovne temelje, v katere se pritrdijo ustrezni nosilci. Pergolo lahko postavite kot samostoječo teraso ali jo dodate k obstoječemu objektu in na tak način pridobite večnamensko nadkrito teraso. V razgledu na okolico boste tako lahko uživali v vseh vremenskih razmerah!

Stabilna konstrukcija

Pri gradnji pergole je treba zagotoviti stabilno konstrukcijo, kot jo najdete pri podjetju Naitors, d. o. o. Njihove pergole so narejene iz kakovostnega ekstrudiranega aluminija, vsi spojni elementi pa so izdelani iz Inox-a. Strešni profili so vrtljivi, zato lahko sami nadzirate prepustnost sončnih žarkov ali poskrbite za vodotesno zaprto streho.

Pergolo lahko upravljate ročno ali z elektro motorjem, lahko jo tudi zaprete z vseh strani s pomočjo ZIIP rolo sistema, ki je odporen na veter. Zapremo jo lahko tudi z ALU okenskimi elementi ali zasteklitvijo. Pergolo se lahko izdela v velikosti do 4 x 7 metrov (širina x globina), pri čemer jo je možno modularno sestavljati po širini in tako pokriti tudi večje površine.

Zaupajte izkušenim strokovnjakom

Kvalitetno namestitev pergole naj opravijo strokovnjaki, ki bodo delo opravili hitro in zanesljivo. V podjetju Naitors, d. o. o. imajo dolgoletne izkušnje z montažo pergol, njihovi strokovnjaki pa vam bodo znali svetovati in izbrati pravo pergolo za vaš dom. Pokličite jih na telefonsko številko 031 793 204 ali jim pišite na elektronski naslov info@naitors.si.

info@naitors.si | 031 793 204 | Spletna stran

Naitors poleg vrhunske kakovosti zagotavlja strokovni nasvet in tehnično pomoč, podrobne načrte in analize rešitev, svetovanje na objektu, prevoz in vgradnjo. Možnost pridobivanja eko subvencij.

Prejšnji članekPri katerem trgovcu kupimo najugodneje osnovna živila?
Naslednji članekKako prihraniti denar s pravilno izbiro vrat?
info@naitors.si | 031 793 204 | Spletna stran

Naitors poleg vrhunske kakovosti zagotavlja strokovni nasvet in tehnično pomoč, podrobne načrte in analize rešitev, svetovanje na objektu, prevoz in vgradnjo. Možnost pridobivanja eko subvencij.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.