Sponzorirano

Sistem vhodnih vrat najvišje kakovosti in z edinstvenimi lastnostmi

Nova gradnja ali rekonstrukcija – vratni sistem heroal D 72 je primeren za vse vrste gradbenih posegov
Sponzorirano

S sistemom vhodnih vrat heroal D 72 vam heroal ponuja enkratno raznolikost. Najboljši materiali, največja funkcionalnost, prefinjene oblikovne različice in maksimalna fleksibilnost predstavljajo trdno osnovo za individualne in ekskluzivne rešitve.

Poleg kompatibilnosti z drenažnim sistemom heroal DS in možnostjo priključitve ničelne pregrade heroal so v sistem heroal D 72 integrirane proizvodne tehnologije, ki povečujejo varnost, hkrati pa zmanjšujejo porabo materialov. Zaradi tega razvojnega potenciala je ta univerzalni sistem primeren za uporabo v zasebni ali komercialni gradnji.

Sistem vhodnih vrat heroal D72 omogoča monterjem, arhitektom in investitorjem številne možnosti oblikovanja in postavitve pri zasebni in poslovni gradnji
Sponzorirano

Vratni sistem heroal D 72 nudi ponudnikom vrat izjemno raznolikost dizajna in oblikovnih možnosti. Izpolnitev individualnih želja ni omejena samo na izbor barve. Polnilo je mogoče pritrditi kot vstavno polnilo, na eni strani ali na obeh straneh, tako da je krilo v celoti prekrito, kar omogoča inovativna, preizkušena reverzibilna tehnologija polnjenja. Poleg tega so testirane vratne rešitve heroal D 72 primerne tudi za zasilne izhode in reševalne poti. Samoumevno je, da zagotavljamo dolgo obstojno okovje – tudi pri visoki frekvenci odpiranja – in izvedbe tudi v največjih velikostih. Vratno okovje heroal je združljivo z najnovejšimi tehnologijami, kot sta vstop brez ključa (npr. s prstnim odtisom) in Bluetooth.

Z drenažnim sistemom heroal DS bo voda zanesljivo ostala pred vrati, poskrbljeno pa bo tudi za nadzorovano odvajanje

Največja raznolikost profilov, modularna zasnova, patentirani predzadrževalni spoji ter številne kombinacije mehanskih in elektronskih elementov okovja so nadaljnje pozitivne lastnosti, ki jih bodo cenili monterji, arhitekti in načrtovalci. Prednosti sistema zaokrožujejo visoka stopnja združljivosti z okenskimi sistemi heroal W 72 in možnost integracije v sistem obešene fasade heroal C 50.

Več informacij najdete tukaj.

info@heroal.de | +49 5246 507-0 | Spletna stran

Elementi za stavbno pohištvo heroal nudijo najvišjo kakovost, zagotavljajo brezhibno funkcionalnost, dolgo življenjsko dobo in odlične statične lastnosti.

VIRheroal
Če ti je prispevek všeč, ga deli prijateljem.
heroal

Elementi za stavbno pohištvo heroal nudijo najvišjo kakovost, zagotavljajo brezhibno funkcionalnost, dolgo življenjsko dobo in odlične statične lastnosti.

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version