Zaščiti pred soncem in ohranja razgled

Ohranite prijetno temperaturo v svojih prostorih z učinkovito zaščito proti vročini. Zunanje mrežasto senčilo VELUX ustavi sončne žarke še preden pridejo do stekla, kar zaustavi sončno toploto do 70%. Tako pomaga ohraniti udobje v vašem prostoru tudi ob toplih sončnih dnevih. Tkanina je prosojna, tako da lahko še vedno uživate v razgledu.

Material

Zunanje mrežasto senčilo VELUX je izdelano iz poliestrske mrežaste tkanine, ki je odporna proti vremenskim vplivom in zagotavlja dolgotrajno zmogljivost.

Veliko barv in vzorcev

Vsak model senčila je na voljo v veliko različnih barvah in vzorcih. Ustreznega izberite v spletni trgovini, katalogu, lahko pa jih ogledate tudi v gradbenih trgovinah ali našem razstavnem salonu.

Kakšno upravljanje senčila naj izberem?

Za izbiro ustreznega upravljanja svojega senčila VELUX morate upoštevati, kje imate postavljeno strešno okno in kako pogosto pričakujete, da boste upravljali senčilo.

Senčila s solarnim in električnim pogonom imajo daljinsko upravljanje in so idealna izbira pri strešnih oknih VELUX izven dosega rok ali pri tistih, ki želijo svoj podstrešni prostor obogatiti z malo inovativnega prestiža. Ročno zunanje mrežasto senčilo se ne more vgraditi na strešna okna z daljinskim upravljanjem.

Ročno upravljanje

Mrežasto senčilo VELUX omogoča zelo enostavno upravljanje. Okno preprosto odprete, obrnete za 180° in pritrdite senčilo na kljukici na zunanji strani spodnjega krila. Senčilo lahko vgradite z notranje strani, okno pa lahko odprete in zaprete tudi pri spuščenem senčilu. Ne more se vgraditi na strešna okna z daljinskim upravljanjem.

Daljinsko upravljanje z električnim pogonom

Zunanja mrežasta senčila z daljinskim upravljanjem in električnim pogonom se upravljajo z upravljalno tablico VELUX INTEGRA® z inteligentnim zaslonom na dotik, ki je bila prvotno priložena vašemu strešnemu oknu VELUX INTEGRA®. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalna tablica VELUX INTEGRA® ima niz vnaprej nastavljenih programov za vsakodnevno udobje in izboljšano bivalno klimo. Senčilo lahko upravljate od koder koli v hiši, ob tem pa uživate v prednostih prednastavljenih programov, na primer možnosti dviga in spusta senčil ob določenih urah. Senčilo lahko po potrebi dvignete in spustite tudi ročno.

Kaj pa če nimam strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®?  

Če nimate strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®, vendar želite senčilo z električnim pogonom, potrebujete električni pretvornik KUX 100. Z njim lahko upravljate senčila ali rolete VELUX z električnim pogonom na strešnih oknih z ročnim upravljanjem.

Daljinsko upravljanje s solarnim pogonom

Zunanja mrežasta senčila z daljinskim upravljanjem in električnim pogonom se upravljajo z daljinskim upravljalnikom, ki je priložen senčilu. Če imate strešno okno s solarnim pogonom INTEGRA®, lahko uporabite tudi inteligentno upravljalno tablico na dotik VELUX INTEGRA®,ki je prvotno priložena vašemu strešnemu oknu VELUX INTEGRA®.  Upravljalna tablica VELUX INTEGRA® ima niz vnaprej nastavljenih programov za vsakodnevno udobje in izboljšano bivalno klimo. Senčilo lahko upravljate od koder koli v prostoru, ob tem pa uživate v prednostih prednastavljenih programov, na primer možnosti dviga in spusta senčila ob določenih urah. Senčila s solarnim pogonom lahko po potrebi upravljate tudi ročno. Baterija, ki se polni s sončno energijo, zadošča za do 600 premikov tudi če ni sončne svetlobe za polnjenje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.