Prihranite z okni iz aluminija in PVC-ja!

zimski vrt notranjost

Eden izmed največjih stroškov prenove doma je zagotovo menjava oken. Ker pa stara okna le povečujejo stroške energije, da ne omenjamo zoprne vlage in prepiha, je smiselno, da jih zamenjamo z novimi. Na srečo obstaja cenovno ugodna izbira, ki vaše denarnice ne bo popolnoma izpraznila. Govora je o ALU-PVC oknih, ki se lahko pohvalijo z visoko izolativnostjo in ugodno ceno.

Zakaj so okna ALU-PVC prava izbira?

PVC okna so narejena iz plastičnih profilov, ki zagotavljajo visoko toplotno in zvočno izolativnost, obstojnost, varnost in enostavno vzdrževanje. ALU okna pa imajo to prednost, da so primerna tudi za večje odprtine, saj so izjemno stabilna in varna ter primerna za vzdrževanje in uporabo. 

Sveže zgrajen zimski vrt
Foto: on MCA inženiring

Prednosti obeh materialov

Okna ALU-PVC združujejo prednosti obeh vrst materialov. Ponujajo namreč trdnost in stabilnost, preprostost vzdrževanja in odlično izolativnost. Obenem gre za cenovno ugodnejšo možnost, ki si jo boste lažje privoščili. Ta kombinacija tudi ponuja različne stilske kombinacije, ki si jih lahko prilagodite po svojem okusu.

Okna, primerna tudi za zimski vrt

Zimski vrt predstavlja vrhunec domačega razvajanja, saj v njem lahko uživamo v stiku z naravo 365 dni na leto. Pri tem vas ne bo motil dež, sneg ali močna pripeka. Zimski vrtovi so obkroženi z okni, zato je ključnega pomena, da izberemo kakovostna.

Zimski vrt s sedežno garnituro
Photo by MCA inženiring

Okna ALU-PVC so odlična izbira za zimske vrtove, saj zagotavljajo visoko kvaliteto, ki je potrebna za to arhitekturno potezo. Izžarevajo moderni pridih, ki bo vsako hišo spremenil v zavidanja vredno. Ključnega pomena pa je seveda, da so kvalitetno izdelana in je njihovo vzdrževanje enostavno. Tako vam bodo služila še dolga leta.

Najboljši strokovnjaki

Za izdelavo in montažo ALU-PVC oken se obrnite na strokovnjake MCA Inženiring. Z veseljem bodo odgovorili na vaša vprašanja in pomagali izbrati prava okna za vaš dom. Najbolj znani so po gradnji zimskih vrtov, s katerimi so obogatili marsikateri dom.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Prejšnji članekPrezračevalni ventilatorji so ključnega pomena
Naslednji članek5 največjih vrtnih škodljivcev in kako se jih znebiti na organski način
logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Katja Stojić
marketing [afna] nevtron.eu | Spletna stran

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.