Energijsko varčne hiše JUBHome

Z namenom strankam ponuditi energijsko visoko učinkovite in kvalitetne hiše, ki že danes izpolnjujejo zahteve Evropske direktive (EPBD 2010/31), je podjetje JUBHome pričelo z gradnjo nizkoenergijskih in pasivnih hiš po naročilu strank. V ta namen so razvili lasten, tehnološko napreden konstrukcijski sistem iz družine ICF (Insulated Concrete Forms).

Hiša JUBHome je sestavljena iz treh konstrukcijskih sklopov:

  • toplotno izolirane temeljne plošče JUBHome BASE iz ekspandiranega polistirena (EPS) različnih debelin,
  • masivnih nosilnih notranjih in zunanjih armirano betonskih sten zabetoniranih v toplotno izolativne oblikovnike JUBHome WALL iz EPS-a različnih fasadnih debelin in
  • strešnega toplotno izolacijskega sklopa JUBHome ROOF, ki predstavlja EPS oblikovnike vijačene na klasično leseno ostrešje.

Vsi sklopi skupaj tvorijo zvezen, izredno izolativen in akumulativen ovoj stavbe, ki ustreza najbolj zahtevnim kriterijem nizko energijskih in pasivnih hiš. Konstrukcijski sistem je glede na sorodne produkte namensko razvit in testiran za gradnjo na potresnih področjih in skladen z evropsko potresno regulativo. Vsi trije sklopi so v prodaji tudi za samograditelje in se lahko kombinirajo s klasično ali montažno gradnjo.

Podjetje JUBHome z lastno ekipo strokovnjakov ponuja celovite storitve od izdelave idejnih projektov do izgradnje hiš na ključ. Izvajajo tudi energijske analize, izdajajo energijske izkaznice in pripravijo vse potrebno za pridobitev subvencij EKO Sklada za njihove hiše. V sodelovanju z bankami nudijo tudi ugodne možnosti financiranja objekta.

Pri izdelavi kataloga tipskih hiš JUBHome so poleg lastnih arhitektov sodelovali tudi Ravnikar Potokar arhitekturni biro, KošorokGartner arhitekti, 2amv arhitekti in Studio Agregat. Vodilo pri snovanju hiš je bila raznolika in kvalitetna arhitektura, funkcionalnost s čim višjo prilagodljivostjo ter energijska učinkovitost. Tako zasnovane hiše so že prilagojene energetskim standardom, ki jih predvideva Evropska direktiva v letu 2020.

Vabljeni, da si konstrukcijske sisteme hiš JUBHome ogledate na spletni strani www.jubhome.eu.

Preprosto do hiše v nekaj korakih. JUBHome sistemi za masivne energijsko varčne hiše.
jubhome.eu | info@jubhome.eu | 01 588 41 83 | Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani

Prejšnji članekTermo štedilnik Smart 120
Naslednji članekSONČNE ELEKTRARNE – nova zakonodaja, ekonomika, učinkovitost, pričakovani donosi, načrtovanje in preverjanje varnosti delovanja

Preprosto do hiše v nekaj korakih. JUBHome sistemi za masivne energijsko varčne hiše.
jubhome.eu | info@jubhome.eu | 01 588 41 83 | Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.