Kam po vhodna vrata za stanovanje?

Vhodna vrata za stanovanje so zelo pomembna, saj predstavljajo vaš stik z zunanjih svetom. Morajo biti kvalitetna in varna. Tisti, ki cenite tudi estetiko, se lahko ozrete po novih modelih, ki jih predstavlja podjetje Arcont.

Podjetje je pred kratkim predstavilo nove modele vhodnih vrat. Široki ponudbi vhodnih vrat iz PVC in aluminija so dodali:

Tako lesena vhodna vrata kot vhodna vrata s polnilom iz stekla, so prvič predstavili na sejmu MOS v Celju. Vhodna vrata odlikujejo odlične izolativne lastnosti in zagotavljajo visoko stopnjo varnosti vašega doma.

Vhodna vrata s steklenimi polnili

Vhodna vrata s steklenimi polnili imajo polnilo iz kaljenega stekla, s toplotno prehodnostjo tudi do Ug=0,5 W/m2K. So izredno odporna na udarce ter zagotavljajo večjo varnost z avtomatsko varnostno gonilko in varnostno ključavnico. Debelina polnila vhodnih vrat je 36 mm, vsa tri stekla v polnilu so kaljena, zunanji dve stekli imata tudi nanos LOW-E. Polnilo vhodnih vrat je lahko opremljeno z barvno aplikacijo v poljubni RAL barvi ali z obojestransko nalepljenimi inox trakovi. Mat izgled daje vhodnim vratom sitotisk na vmesnem steklu.

Podboj vhodnih vrat in okvir krila sta lahko iz PVC ali ALU profilov. Vrata dosegajo faktor toplotne prehodnosti okrog 1,2 W/m2K (izračun velja za vhodna vrata iz aluminijastih profilov ADS75.SI v kombinaciji s steklom 4/12/4/12/4 – Ug=0,7 W/m2K).

Vhodna vrata s steklenim polnilom je možno opremiti z ročajem, ki ima integriran čitalec prstnih odtisov.

Vhodna vrata iz lesa

Lepa, varna in topla – takšna so vhodna vrata blagovne znamke Doors. Lahko so v celoti iz lesa, ali pa kombinirana z aluminijem in steklom. Vhodna vrata Doors odlikujejo odlična toplotna in zvočna izolativnost, visoka varnost in oblikovna dovršenost.

Vhodna vrata v leseni kompozitni konstrukciji
Vhodna vrata v leseni kompozitni konstrukciji so v standardni izvedbi iz smrekovega lesa, konstrukcija je ojačana z okvirjem iz masivnega lesa, na strani ključavnice vhodnih vrat je integriran profil za večjo stabilnost. Vhodna vrata imajo obojestransko aluminijasto parno zaporo, opremljena so s pettočkovno ključavnico s štirimi zapornimi valjčki. Prag vhodnih vrat je termoizolacijski, med pragom in krilom vhodnih vrat je avtomatsko pomično tesnilo.

Vhodna vrata les-aluminij
Vhodna vrata les-alumiij so iz smrekovega lesa, na zunanji strani imajo ploščo iz aluminija. Debelina krila vhodnih vrat je 72 mm, podboja pa 82 mm. Aplikacije iz nerjavnega jekla in utori na krilu so samo na zunanji strani vhodnih vrat. Vhodna vrata les-aluminij so dobavljiva v kombinaciji z različnimi stekli.

Vhodna vrata les-steklo
Standardna izvedba modelov vhodnih vrat Vetro je lahko iz smreke, jelke, hrasta ali macesna. Steklo je termoizolacijsko, troslojno. Zunanje steklo vhodnih vrat je emajliran parsol, notranje in sredinsko steklo je prozorno. Zunanje in notranje steklo vhodnih vrat je kaljeno ESG, toplotna prehodnost znaša Ug=0,9W/m2K.

Ne spreglejte tudi konfiguratorja vhodnih vrat, kjer lahko sami oblikujte svoja vrata.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.