Kolektor na sejmu ISH predstavlja sanitarno tehniko Schwab

Danes je svoja vrata odprl največji strokovni sejem s področja sanitarne opreme, obnovljivih virov energije, klimatizacije in gradnje ISH 2013, ki bo do sobote potekal na frankfurtskem razstavišču. Na petdnevnem dogodku bo med več kot 2.300 razstavljavci iz vsega sveta svoje produkte Schwab predstavil tudi Kolektor Liv.

Upravljanje programa sanitarne tehnike Schwab je Kolektor Liv od podjetja Kolektor Missel Insulations prevzel pred letom dni. Direktor Uroš Likar pojasnjuje: »V skladu s strategijo koncerna Kolektor na področju divizije Stavbna tehnika in izdelki za dom smo v lanskem letu pod okriljem podjetja Kolektor Liv združili dve blagovni znamki sanitarne tehnike, Liv in Schwab. Zavedamo se vloge blagovne znamke na trgu, zato smo v celoti posodobili celostno grafično podobo in geografsko razdelili trge, na katerih nastopamo s posamezno blagovno znamko.«

Ambientist – uporabni estetski element v kopalnici


Podjetje na sejmu predstavlja svoj standardni program nadometnih in podometnih splakovalnikov, aktivirnih tipk in sifonov. »Premierno predstavljamo splakovalnik Ambientist, ki ga odlikujejo elementi ergonomije, estetike ter navdušujoči funkcionalni elementi,« pojasnjuje Likar. Splakovalnik, ki s svojo obliko in uporabljenimi materiali vnese  prestiž v zelo raznolike kopalniške ambiente, ponuja uporabniku popolnoma novo in svežo uporabniško izkušnjo. Ergonomske ročke omogočajo upravljanje z višinskimi nastavitvami celotnega splakovalnika skupaj s toaletno školjko, kar omogoča prijazno uporabo toalete v različnih generacijskih obdobjih ali zdravstvenih stanjih, saj je dodaten element podpore pri vstajanju. Poleg estetike in funkcionalnosti pa novi splakovalnik odlikuje tudi enostavna vgradnja, saj pri zamenjavi obstoječega vidnega splakovalnika z modernim Ambientistom niso potrebni večji gradbeni posegi v prostoru.

Sodelovanje na bienalnem sejmu ISH predstavlja za podjetje dobro priložnost za pridobivanja novih kontaktov, potencialnih kupcev in zbiranje informacij s trga. V podjetju pričakujejo obiske predstavnikov vseh pomembnih ciljih skupin, od inštalaterjev in inženirjev, arhitektov in oblikovalcev, do projektantov, distributerjev in končnih kupcev.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.