Kadar strešniki odpovejo, je vodotesnost samo še vprašanje sekundarne kritine

Zavarovanja stavb so zaradi vse pogostejših katastrofalnih neurij z ogromno materialno škodo vse višja. Dejstvo je, da se vremenske razmere drastično spreminjajo. Kako torej zagotoviti vodotesnost strehe, če so strešnike poškoduje toča ? Nove sekundarne kritine podjetja Bauder G.m.b.H. so zelo robustne in odporne na vreme ter kot rezervna kritina v primeru toče preprečuje vdor vode v globje plasti strehe. Samolepilni bitumenski foliji BauderTOP DIFUTEX NSK in BauderTOP TS 40 NSK nudita najvišjo varnost – čez celo življenjsko dobo strehe.

Vse je odvisno od sekundarne kritine

Narava je včasih neizprosna. Takšni sta tudi sekundarna kritina BauderTOP TS 40 NSK in BauderTOP DIFUTEX NSK. Njuna odpornost na veter in neurja zagotavljata varnost objekta že od gradbene faze dalje.

 

 

 

 

 

 

 

Petplastna bitumenska folija za najvišjo varnost

Bitumen se kot izolacija dokazuje preko 2000 let. Nove sekundarne kritine iz bitumna so petplastne in neprimerljive s triplastnimi standardnimi sekundarnimi kritinami. Tako difuzijsko odprta sekundarna kritina BauderTOP DIFUTEX NSK kot tudi BauderTOP TS 40 NSK prenašata visoke točkovne obremenitve do 300 litrov dežja v nekaj urah na kvadratni meter površine, kot tudi vsako leto močnejše vremenske pojave kot so toča, orkanski veter, sneg in poletna vročina. Zanesljivost izkazujejo tudi v izrednih situacijah, kadar osnovna strešna kritina zaradi poškodovanosti odpove.

BauderTOP DIFUTEX NSK in BauderTOP TS 40 NSK sta:

  • izredno varna kot sekundarna vodotesna kritina izredno robustna proti ekstremnim vremenskim pogojem
  • dolgotrajna in varna – čez celo življenjsko dobo strehe.

Dodatne informacije (Slovenija) +386 41 729 331 oz. na naslovu www.bauder.si

tomo.znidarsic@bauder.si | 041 729 331 | Spletna stran

Podjetje Bauder Vam nudi strokovno svetovanje kot tudi proizvode za tesnjenje, izolacijo, ozelenitev in tako ponudi varne rešitve projektantom, arhitektom in vsem, ki se ukvarjajo z streho.

Prejšnji članekJavna obravnava Pravilnika o usposabljanju, licencah in registru licenc neodvisnih strokovnjakov za izdelavo energetskih izkaznic
Naslednji članekIščete kvalitetna in ugodna PVC okna?
tomo.znidarsic@bauder.si | 041 729 331 | Spletna stran

Podjetje Bauder Vam nudi strokovno svetovanje kot tudi proizvode za tesnjenje, izolacijo, ozelenitev in tako ponudi varne rešitve projektantom, arhitektom in vsem, ki se ukvarjajo z streho.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.