AJM zimski popust!

V podjetju AJM vam do 31. 1. 2018 podarijo zimski popust za vso stavbno pohištvo iz njihovega LES, ALU in PVC programa*.

Izberete lahko PVC, lesena in ALU okna in vhodna vrata, senčila, komarnike in okenske police*. Ker vaše zaupanje nagradijo z najvišjo kakovostjo.

 

Kakovost, ki jo zagotavljajo skupaj z dobavitelji, je še vedno na najvišjem nivoju, kar je tudi potrdil Gradbeni inštitut ZRMK, saj so morali za podaljšanje certifikata “Znak kakovosti v graditeljstvu” izpolnjevati zelo stroga merila, kjer smo dosegli odlične ocene na skoraj vseh področjih (zadovoljstva kupcev, kontrola proizvodnje, izpopolnjevanja zaposlenih …).

 

Veliko tudi vlagajo v razvoj in sodobno tehnologijo, s čimer lahko kupcem vedno ponudijo učinkovite, sodobne in okolju prijazne rešitve. Zadovoljstvo kupcev z njihovimi izdelki potrjuje ponovno prvo mesto v neodvisni potrošniški raziskavi švicarske raziskovalne družbe ICERTIAS, ki jim je tako podelila certifikat Best Buy, ki označuje najboljše razmerje med kakovostjo in ceno za okna na slovenskem trgu.

 

Zamenjava okna pozimi? 

Če kolebate ali zamenjati okna in vrata pozimi, brez skrbite! Zamenjavo pri AJM opravijo hitro, strokovno in čisto, brez pretiranega zračenja, ter v večini primerov zaključijo v enem dnevu. Prav tako so v zimskem času najpogosteje krajše tudi čakalne dobe, tako da boste do novih oken in vrat prišli hitreje, kot je to običajno. Zato je zima najboljši čas za menjavo oken in vrat! 

* Akcija ne velja za storitve, sistem izdelkov Basic, pliseje, polkna in izdelke v akciji. Popust ni združljiv z ostalimi; popusti se tudi ne seštevajo. Akcija velja za vsa naročila in vplačila v času od 1. 12. 2017 do 31. 1. 2018.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.