Ogrevanje z infrardečo toploto

IR valovi, ki jih oddajajo IR paneli easyTherm, so del sončne svetlobe (nevidni infra rdeč spekter). Njihovi blagodejni učinki na zdravje so v medicini znani že desetletja.

Ogrevanje z infrardečimi (IR) ploščami je najbolj naraven in zdrav način ogrevanja, saj ne onesnažuje okolja z emisijami in elektro-smogom. Ker ne proizvaja izpušnih plinov in emisij, ni potrebe po kurilnicah in dimnikih. Je ena izmed cenovno naj ugodnejših oblik ogrevanja in se hvali z izredno nizko porabo. Dodatno boste prihranili tudi pri vzdrževanju, saj s tem ne boste imeli stroškov za več kot 40 let! Poleg varnega in zanesljivega delovanja je povsem neslišno. Z IR ploščami lahko prihranite do 70 % energije.

Infrardeče plošče easyTherm imajo dokazano najboljšo kvaliteto na trgu v svetovnem merilu. To potrjujejo raziskave in testi univerz v Avstriji in Energy Globe Award v Ženevi. Ugotovili so tudi več kot 40 let dolgo življenjsko dobo in najnižjo porabo energije. Izdelani so v celoti v Avstriji iz kvalitetnih materialov. Povrh vsega pa so enostavni za montažo in uporabo.

Na spletni strani Pioter si lahko pogledate ter izračunate in primerjate stroške ogrevanja.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.