Ogrevanje z infrardečo toploto

IR valovi, ki jih oddajajo IR paneli easyTherm, so del sončne svetlobe (nevidni infra rdeč spekter). Njihovi blagodejni učinki na zdravje so v medicini znani že desetletja.

Ogrevanje z infrardečimi (IR) ploščami je najbolj naraven in zdrav način ogrevanja, saj ne onesnažuje okolja z emisijami in elektro-smogom. Ker ne proizvaja izpušnih plinov in emisij, ni potrebe po kurilnicah in dimnikih. Je ena izmed cenovno naj ugodnejših oblik ogrevanja in se hvali z izredno nizko porabo. Dodatno boste prihranili tudi pri vzdrževanju, saj s tem ne boste imeli stroškov za več kot 40 let! Poleg varnega in zanesljivega delovanja je povsem neslišno. Z IR ploščami lahko prihranite do 70 % energije.

Infrardeče plošče easyTherm imajo dokazano najboljšo kvaliteto na trgu v svetovnem merilu. To potrjujejo raziskave in testi univerz v Avstriji in Energy Globe Award v Ženevi. Ugotovili so tudi več kot 40 let dolgo življenjsko dobo in najnižjo porabo energije. Izdelani so v celoti v Avstriji iz kvalitetnih materialov. Povrh vsega pa so enostavni za montažo in uporabo.

Na spletni strani Pioter si lahko pogledate ter izračunate in primerjate stroške ogrevanja.

S spleta


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.