Veliki dobrodelni koncert Viljem Julijan

  Grafika za dobrodelni koncert
  Veliki dobrodelni koncert Viljem Julijan

  Kdaj

  4. septembra, 2021    
  20.00

  Kje

  Kongresni trg
  Kongresni trg, Ljubljana

  Otroci z redkimi boleznimi in njihove družine doživljajo skrajne človeške stiske, žal pa so vse prevečkrat pozabljeni. Dobrodelni koncert Viljem Julijan je ponosen in odmeven glas vseh malih borcev, ki spodbuja ljudi, da odprejo srce za male bolnike in njihove družine.

  Na dobrodelnem koncertu bomo za male borce zbirali sredstva in jih obsuli z ljubeznijo ter podporo. Prispevaj za njih in se udeleži koncerta – v društvu obljubljajo, da bodo dogodek izpeljali ne glede na trenutno epidemiološko situacijo. Pomagaš jim lahko tudi z SMS sporočilom VJ5 na 1919.

  Na letošnjem koncertu bodo nastopili KvatropirciVanna, Vesna PisarovićSoulGreg Artist & BigLights BandSaša LenderoRebeka DremeljJacques HoudekLea SirkNuška DraščekTrkaj, Nina Strnad in Elvira Hasanagić, voditelja dogodka pa bosta Domen Valič in Ajda Bezenšek Špetič.

  Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim Si (Petrol, OMV, Pošta …) in na spletu: https://www.eventim.si/si/vstopnice/veliki-dobrodelni-koncert-viljem-julijan-ljubljana-kongresni-trg-563602/

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.