Pripravljalna tekma: HK SŽ Olimpija – Univerza Yale

  Pripravljalna tekma: HK SŽ Olimpija - Univerza Yale
  Pripravljalna tekma: HK SŽ Olimpija – Univerza Yale

  Kdaj

  14. avgusta, 2023    
  19.15

  Kje

  Hala Tivoli
  Celovška cesta 25, Ljubljana, 1000, Osrednjeslovenska

  Univerza Yale, ena najstarejših in najuglednejših univerz na svetu, se ponaša z bogato zgodovino na akademskem področju in hkrati s pomembnim prispevkom v svetu športa, še posebej na področju hokeja. 14. avgusta se bodo v Hali Tivoli s to prestižno hokejsko ekipo na prijateljski tekmi pomerili naši hokejisti.

  Poleg akademskega prestiža ima Univerza Yale tudi izjemen vpliv v svetu športa, še posebej na področju hokeja. Začetki hokeja na Yaleu segajo v začetek 20. stoletja, ko je ta šport pridobil priljubljenost med študenti. Yaleova hokejska ekipa je sčasoma postala ena najbolj spoštovanih in uspešnih ekip v Združenih državah Amerike.

  Ekipa Yalea oz. Yale Bulldogs je bila večkratna udeleženka najprestižnejšega univerzitetnega hokejskega turnirja v ZDA, prvenstva NCAA. Njihova hokejska moštva so se pogosto uvrščala med najboljše v državi in osvojila več naslovov prvaka. S svojimi izjemnimi igralci in strokovnim vodstvom so prispevali k razvoju in popularizaciji hokeja na univerzitetni ravni.

  14. avgusta bo v Hali Tivoli potekala pripravljalna tekma, na kateri se bosta pomerili HK SŽ Olimpija in Univerza Yale oziroma Yale Bulldogs.

  Tekma bo odprta za javnost, zato je vstop prost. 

  Sodelujete lahko tudi v nagradni igri, in sicer na tekmi posnemite fotografijo, označite @hksz_olimpija in jo objavite na Instagramu. Zmagovalec bo prejel vstopnico za prvo tekmo sezone proti Linzu.

  Prejšnji članekPožar ne pozna dopusta #3
  Naslednji članek61. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.