POLNILNE POSTAJE ZA ELEKTRIČNA VOZILA – vse od postavitve do preizkušanja varnosti delovanja v 10-ih korakih

  POLNILNE POSTAJE ZA ELEKTRIČNA VOZILA – vse od postavitve do preizkušanja varnosti delovanja v 10-ih korakih

  Datum / Čas
  Date(s) - 24. avgusta, 2021
  9.00-14.30

  Lokacija
  Agencija POTI - Z znanjem do cilja

  Kategorije


  Nova zakonodaja in zadnje stanje tehnike na primerih iz prakse

  Električna mobilnost kot celota (vozila, polnilna infrastruktura, …) je v svetu in tudi Sloveniji močno v porastu. Ključen podatek za razvoj električne mobilnosti je tudi cena baterij, ki pada, medtem ko se domet električnih vozil povečuje.

  Zato vam bomo na praktično naravnanem strokovnem seminarju predstavili celoten postopek za postavitev elektro polnilnih postaj, ki obsega 10 ključnih korakov od ogleda do priklopa in zagona ter nadzora delovanja elektro polnilnih postaj. Ključen sestavni del postopka je tudi »pregled, preizkus in meritev elektro polnilnih postaj«.

  Na osnovi praktičnih primerov in izkušenj, doma in iz tujine, vam bomo prikazali tudi različne načine izvedbe priključevanja polnilnih postaj za domačo/privatno ali javno uporabo. Prikazali bomo tudi delovanje dinamičnega upravljanja obremenitve tako za stanovanjske kot poslovne stavbe in njegov pomen v vsakdanji uporabi ter delovanje nadzorne platforme za oddaljeni nadzor elektro polnilnih postaj.

  Več o programu seminarja: https://bit.ly/2QJQy89

  info@agencija-poti.si | 01 511 39 21 | Spletna stran

  V Agenciji POTI, izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v 20-ih letih delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse.

  S spleta