Marlesov DAN ODPRTIH VRAT – pritlična zasnova z najsodobnejšim bivanjskim konceptom

  Hiša Marles
  Foto: on MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o.
  Marlesov DAN ODPRTIH VRAT – pritlična zasnova z najsodobnejšim bivanjskim konceptom

  Kdaj

  16. septembra, 2023    
  10.00-14.00

  Vrsta dogodka

  Vabljeni na prvi letošnji predjesenski Marlesov dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 16. septembra 2023, med 10. in 14. uro v okolici Kranja.

  Na dnevu odprtih vrat bo premierno predstavljena arhitekturno dovršena skoraj nič-energijska pritlična hiša iz posebne ponudbe »BEST CHOICE«, zgrajena v pasivnem standardu. Tokrat vam bodo Marlesovi strokovnjaki predstavili hišo BONUS v enokapni izvedbi. Standardna izvedba se po želji lahko izvede tako v enokapni kot dvokapni ali večkapni izvedbi ter izvedbi z ravno streho, kar olajša izbiro in odločitev za gradnjo na katerikoli lokaciji v Sloveniji, kjer veljajo določene omejitve glede tipa strehe.

  Hiša z velikim oknom
  Foto: on MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o.

  Arhitekturna zasnova temelji na povezovanju udobja in prvorazredne funkcionalnosti v usklajeno celoto z izhodiščem v individualnih željah naročnika. Bistveno vlogo igrajo naravni materiali, izjemna energijska varčnost – energijski razred pod 15 kWh/m2a – in pritlična zasnova, ki uporabnikom zagotavlja spontane prehode med prostori. Dobrih 137 kvadratnih metrov domišljeno razporejenih bivalnih prostorov povezujejo osrednji prostor s kuhinjo, kabinetom in dvema otroškima sobama ter povsem ločenim starševskim delom, kjer spalnica z garderobo in kopalnica tvorijo zaključeno celoto.

  K užitku posedanja na terasi vabijo velika panoramska okna izvedena v prestižni varianti Les – Alu s poravnano Alu oblogo v izvedbi Marles oken. Posluh za individualnost in želja po umiku je osmišljena s popolnim energetskim konceptom, ki nagovarja širok generacijski spekter uporabnikov. Hiša je ogrevana s toplotno črpalko ter prezračevana z rekuperacijo z vgrajenim izmenjevalcem za vračanje vlage, ki zagotavlja ustrezno vlažnost v prostoru tudi v zimskem času.

  Skoraj nič – energijska pritlična nizkoenergijska hiša BONUS je izbira za katero se odloča izjemno veliko kupcev Marlesovih hiš, kar kaže na to, da gre za eno najnaprednejših arhitekturnih zasnov, kjer je v ospredju najsodobnejši bivanjski koncept s poudarkom na funkcionalnosti, udobju in najvišji energetski varčnosti.

  Hiša Marles
  Foto: on MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o.

  Hiša BONUS

  V Marlesu, najstarejšem, največjem in vodilnem proizvajalcu lesenih montažnih hiš v Sloveniji, je osebna izkušnja bivalnega ugodja na prvem mestu. Zato vas, v soboto, 16. septembra 2023, vabijo, da jih obiščete v novozgrajeni hiši v okolici Kranja, kamor so se investitorji vselili takoj po izvedeni primopredaji.

  Gradnja doma po najsodobnejših smernicah

  V okviru dneva odprtih vrat boste deležni vodenega ogleda objekta, hkrati pa vam bodo  odgovarjali na vsa vaša zastavljena vprašanja. Predstavili vam bodo tudi najsodobnejše pristope h gradnji skoraj nič-energijskih hiš s ponudbo  Marles Zero Energy Home, s katero so kot prvi na slovenskem trgu zadostili novi evropski direktivi o skoraj ničenergijski gradnji. Gre za koncept v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Prav tako vam bodo predstavili najsodobnejše zasnove bivanja v smeri celovitih  rešitev za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje, kjer v ospredje postavljajo posameznika, energijsko učinkovitost, varčnost in odgovoren odnos do planeta.

  Svetovanje za energetsko varčno bivanje

  Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Obenem vam bodo predstavili izjemne Marlesove ugodnosti – posebno ponudbo »SIMPLY RIGHT« in »BEST CHOICE«, ki prinašajo ugodnosti in prednosti za vse, ki želijo graditi dom po najnovejših trajnostnih smernicah.

  Partnerstvo za okolju prijaznejše bivanje

  Svojo zavezanost trajnostnemu razvoju izpričujejo med drugim tudi v sodelovanju s podjetjem Moja Elektrarna. Kupec se lahko po želji odloči za vgradnjo sončne elektrarne, s katero bo energijo pridobival iz sonca in jo bo bodisi oddajal v odprto omrežje, bodisi hranil v domačem hranilniku oziroma električnih baterijah. Tako kupcem Marlesovih družinskih hiš ni več treba skrbeti, kje bodo polnili svoj električni avtomobil. Vse potrebno lahko hitro, enostavno in na enem mestu uredijo že ob nakupu hiše. Cilj tega povezovanja je kupcem Marlesovih hiš omogočiti bivanjsko udobje in mobilnost na najvišji ravni in z minimalnim obremenjevanjem okolja.

  Predanost najvišji kakovosti

  V Marlesu že več kot osem desetletij narekujejo razvojne smernice in so globalno priznani kot zaupanja vreden proizvajalec lesenih montažnih objektov, zato so zelo zadovoljni, da se ponašajo z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati za preverjeno kakovost. Intenzivno so usmerjeni v uporabo najsodobnejših tehnoloških rešitev, rabo obnovljivih virov in vgradnjo materialov naravnega izvora. Njihov cilj je, da omogočijo kupcem zdravo bivanje, izjemno bivalno ugodje in visoko energetsko učinkovitost stavb, hkrati pa njim in njihovim partnerjem ponuditi storitve na najvišji poslovni ravni.

  Vabljeni v njihovo družbo!

  Potek dneva odprtih vrat in prijava

  Datum: sobota, 16. september 2023*

  Vse dodatne informacije o dogodku so na voljo tudi na  telefonski številki 02/429 45 00  in na elektronskem naslovu info@marles.com.

  Več na:

  www.marles.com

  info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

  Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

  Prejšnji članekIzobraževanje digitalne pismenosti DigiMigi v občini Trebnje
  Naslednji članekIzobraževanje digitalne pismenosti DigiMigi v občini Trebnje
  logo Marles

  Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.