Kakovostno bivanje v večstanovanjskih zgradbah

  Kakovostno bivanje v večstanovanjskih zgradbah

  Datum / Čas
  Date(s) - 18. decembra, 2020
  9.00 - 12.00

  Lokacija

  Kategorije


  Slovensko združenje za trajnostno gradnjo GBC Slovenija bo v sodelovanju z Zbornico za poslovanje z nepremičninami (ZPN) v petek, 18. decembra, organiziralo zadnje letošnje strokovno srečanje, katerega osrednja tema bo kakovostno bivanje v večstanovanjskih zgradbah. Dogodek, ki bo od 9. do 12. ure potekal on-line preko spletne aplikacije Zoom, je prvenstveno namenjen arhitektom, projektantom in upravnikom večstanovanjskih stavb, uvodoma pa jih bo kot častni gost nagovoril Robert Rožac, državni sekretar na ministrstvu za okolje in prostor.

  Udeležencem bosta program predstavila dr. Iztok Kamenski, predsednik UO združenja GBC Slovenija, in Boštjan Udovič, direktor ZPN. Projekt podpira in sofinancira Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad, ki bo na dogodku predstavil tudi nepovratne finančne spodbude, ki jih namenja za okoljske naložbe. Predavanja bodo prispevali predstavniki Fakultete za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani (FGG), Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem (UP FAMNIT), družbe Bureau Veritas ter uglednih in trajnostno usmerjenih podjetij JUB, Xella porobeton, Lunos, Knauf Insulation in Greening.

  Program srečanja je objavljen na spletni strani www.gbc-slovenia.si, prijava na dogodek pa je mogoča na povezavi https://gbc-slovenia.si/prijavnica-kakovostno-bivanje-v-vecstanovanjskih-zgradbah/. Udeleženci, ki so člani IZS in ZAPS, bodo za izobraževanje dobili kreditne točke.

  GBC Slovenija
  info@gbc-slovenia.si|+386 (0) 41 716845|Spletna stran

  Slovensko združenje za trajnostno gradnjo - Green Building Council Slovenia želi z svojimi prizadevanji in delom prispevati k razvoju na področjih trajnostne gradnje, trajnostnega razvoja ter upravljanja nepremičnin.

  S spleta

  LEAVE A REPLY

  Please enter your name here
  Please enter your comment!

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.