Opremite vaš dom s pravimi notranjimi vrati

V hiši so notranja vrata pomembna, ker nam omogočajo, da lahko prostore delimo, lahko pa postanejo tudi pomemben del pohištvene opreme, saj nam njihova pojava takoj pade v oči. Zato jih je treba izbrati skrbno.

Kako izbrati notranja vrata?

Izbira ni tako lahka, kot se zdi, ker je treba upoštevati več vidikov, in sicer: trdnost, material, ceno … Obstajajo različne vrste notranjih vrat, ki jih je mogoče prilagoditi vsaki potrebi in prostoru. Dobra izbira notranjih vrat pomeni dobiti vrata vrhunske kvalitete za razumno ceno. In prav to vam nudijo pri mizarstvu Bongo.

Pri mizarstvu Bongo vam bodo pomagali pri izbiri pravih vrat za vaš dom. Nudijo vam velik izbor različnih materialov in lesnih dekorjev. Znani pa so predvsem po tem, da izdelujejo kvalitetne mizarske izdelke po meri. Izdelke vam bodo tudi vgradili v roku do 30 dni od naročila. Izbirate lahko med sledečimi vrstami notranjih vrat:

    • furnirana,
    • lakirana,
    • masivna.

      Furnirana vrata

Furnirana notranja vrata

Furnirana vrata so izdelana iz furnirja debeline 1,2 mm. Pri končni obdelavi lahko izbirate med ščetkanim, lakiranim ali oljenim videzom.

Lakirana vrata

 

Lakirana notranja vrata

Barvo lakiranih vrat lahko zbirate po ral lestvici. Vsi podboji so izdelani iz 38 mm MDF-a, krila pa iz 6 mm MDF, za sredico pa lahko izbirate med iverokalom ali satjem.

 

Masiva

 

Masivna notranja vrata

Iz masivnega lesa so izdelana vrata in tudi podboji. Pri masivnih vratih lahko izbirate med dekorji smreka, javor, macesen in oreh. Pri končni obdelavi lahko izbirate med ščetkanim, lakiranim ali oljenim videzom. V krilo je možna vgradnja stekla ali polnila.

Mizarstvo Bongo d.o.o. je majhno družinsko podjetje z večletnimi izkušnjami v mizarstvu. Za več informacij ali brezplačno informativno ponudbo jih pokličite na telefonsko številko 041 411 466 ali pišite na bongodoo@gmail.com.

Smo majhno družinsko podjetje, z večletnimi izkušnjami v mizarstvu. Izdelujemo izdelke po naročilu. Z vami smo že od leta 1991.

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRMizarstvo Bongo
Prejšnji članekAli bo prihodnost motociklizma tudi električna?
Naslednji članekCilji članic EU na področju obnovljivih virov energije

Smo majhno družinsko podjetje, z večletnimi izkušnjami v mizarstvu. Izdelujemo izdelke po naročilu. Z vami smo že od leta 1991.

Matjaž Lesjak

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.