Odpravite težave s spanjem z Boxspring posteljo!

Postelja
Foto: on Pohištvo Il Ambienti d. o. o.

Po nekaterih ocenah naj bi prespali kar tretjino življenja. Povprečen človek potrebuje sedem ur in pol spanja dnevno, nekateri pa še več ali manj. Dober spanec je ključnega pomena za normalno delovanje našega živčnega sistema, ki preko različnih povezav in mehanizmov uravnava delovanje celotnega telesa.

Pomanjkanje spanja v prvi vrsti vodi do motenj razpoloženja, nato pa do poslabšanja koncentracije in spomina ter motenega ritma izločanja hormonov. Podatki kažejo, da več kot četrtina ljudi slabo spi in si želi kakovostnega spanca. Rešitev leži v primernem ležišču. Eno izmed kakovostnih ležišč so Boxspring postelje spletne trgovine Yes pohištvo.

Postelja
Foto: on Pohištvo Il Ambienti

Kaj je Boxspring postelja?

Boxspring postelje izvirajo iz Skandinavije, spodnji del je v obliki škatle, iz česar izvira ime (box namreč v angleščini pomeni škatla, medtem ko se beseda spring nanaša na vzmeti, ki poskrbijo za najvišjo mero udobja in prilagajanje vašemu telesu. Na vrhu je posteljni nadvložek, ki poskrbi za estetsko, higienično in udobno površino ležišča.

Boxspring postelje so na začetku spadale med trša ležišča, danes pa lahko sami določimo barvo oblazinjenja, trdnost ležišča, višino, dimenzijo barve in material. Vsak posameznik si tako lahko zagotovi posteljo, ki ustreza ravno njemu.

Kakšne so prednosti Boxspring postelj?

Glavna je zagotovo višja vzmetnica v primerjavi s klasično posteljo, kar omogoča lažje vstajanje. Žepkasto vzmetenje v vzmetnici omogoča zračnost postelje. Vzmetnica zaradi ustreznih plasti, od katerih ima vsaka svojo funkcijo, omogoča optimalno prilagoditev telesa in naravni položaj med spanjem.

Postelja
Foto: on Pohištvo Il Ambienti

Boxspring postelje so primerne za lajšanje težav, kot so alergije zaradi naravnih polnil (npr. lateks, sivka in druge). Omogočajo shranjevanje v predalih pod posteljo, kar je optimalno za manjša stanovanja, saj v njih lahko pospravimo odeje, blazine in posteljnino. Opremimo jih lahko s sodobnimi instalacijami, kot so USB priključki, luči in brezstični polnilci za mobilne telefone. Boxspring postelja je lahko tudi dekorativni element (ima na primer vgrajeno imitacijo kamina).

Najboljše Boxspring postelje

V spletni trgovini Yes pohištvo najdete bogato izbiro Boxspring postelj. Če niste prepričani, katera bi bila najboljša za vas, vam bodo njihovi strokovnjaki z veseljem priskočili na pomoč. Poskrbite za svoje zdravje in si privoščite nemoten spanec!

info@ilambienti.com | 031 354 787 | Spletna stran

Poleg izvrstnih pohištvenih izdelkov nudimo tudi svetovanje arhitekta, meritve na domu, 3D izris kuhinj, celostno izpeljavo načrta in predelavo pohištva po meri.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekVesela novica za lastnike vozil na dizel
Naslednji članekDržava danes nakazovala, preverite, ali ste tudi vi med ‘srečneži’
info@ilambienti.com | 031 354 787 | Spletna stran

Poleg izvrstnih pohištvenih izdelkov nudimo tudi svetovanje arhitekta, meritve na domu, 3D izris kuhinj, celostno izpeljavo načrta in predelavo pohištva po meri.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.