Kako izbrati pravo kuhinjo?

Moderna kuhinja
Foto: on Il Ambienti

Kuhinja je najbolj pomemben prostor vsakega doma, v katerem se zbira vsa družina. Z razlogom ji rečemo tudi srce vsakega doma, saj v njej kuhamo in se družimo ter ustvarjamo nepozabne spomine. V kuhinji preživimo veliko časa, zato je pomembno, da izberemo pohištvo, ki nam je všeč, hkrati pa ne smemo pozabiti, da mora kuhinji služiti svojemu namenu.

Različni stili

Pri izbiri nove kuhinje moramo najprej ugotoviti, kakšen stil nam je najbolj všeč. Je to mogoče moderen s čistimi linijami? Ali rustikalen z lesom in toplino? Bi raje imeli najboljše iz obeh svetov? Ko določimo, kateri stil nam je najbolj všeč, lahko začnemo izbirati svojo kuhinjo.

Kuhinja
Foto: on Il Ambienti

Dovolj odlagalne površine in omar

Kuhinja mora služiti svojemu namenu, saj bo v nenehni uporabi. Zato si pri načrtovanju zagotovite dovolj odlagalne površine. Ko boste na primer pripravljali večji obrok, se prav gotovo ne boste hoteli ukvarjati s pomanjkanjem prostora. Omare so nepogrešljiv del kuhinje, saj morate shraniti posodo, pribor, lonce, hrano in še bi lahko naštevali. Namig: v kuhinji nikoli ne morete imeti preveč omar in odlagalnih površin.

Kakovostni aparati

Vsak, ki je kdaj prenavljal kuhinjo, vam bo povedal, da se pri aparatih ne splača varčevati. Kuhinjski aparati vam bodo služili dolga leta in ker bodo v redni uporabi, je pomembno, da izberete kvalitetne. Aparati naj bodo energetsko učinkoviti, da boste privarčevali pri stroških elektrike, glede na vaše potrebe pa izberite njihovo inovativnost. Če na primer redko pečete v pečici, verjetno ne potrebujete take, ki ponuja nešteto različnih programov.

Rustikalna kuhinja
Foto: on Il Ambienti

Po kuhinjo v salon Il Ambienti

Saloni Il Ambienti zagotavljajo visoko kakovost in daleč najnižje cene v Sloveniji. V njihovi ponudbi boste našli priznane znamke Nolte, Nobilia in Express Küchen. V trenutni akcijski ponudbi lahko vrhunsko kuhinjo kupite po neverjetno ugodni ceni in prihranite do -60 %! Možen je tudi nakup na obroke, saj ponujajo hiter in varen nakup na obroke v cenovnem razponu od 50 do 5.000 € z možnostjo plačila do 48 obrokov na spletu ali od 50 do 12.000 € in do 84 obrokov v poslovalnici.

Pohitite, saj je ponudba omejena! Obiščite jih še danes ali nakup opravite kar v spletni trgovini. Trenutno vam ponujajo akcijsko ponudbo, zato si lahko kuhinje Nolte zagotovite po nižjih cenah! Izbirate lahko med kar 32 različnimi kuhinjami Nolte, tako da se bo zagotovo našla prava za vaš dom.

info@ilambienti.com | 031 354 787 | Spletna stran

Poleg izvrstnih pohištvenih izdelkov nudimo tudi svetovanje arhitekta, meritve na domu, 3D izris kuhinj, celostno izpeljavo načrta in predelavo pohištva po meri.

Prejšnji članekNajlažji način, da se znebite nadležnih muh
Naslednji članekTo je Golob s 1. novembrom napovedal kar se pokojnin tiče, decembra izplačilo božičnice
info@ilambienti.com | 031 354 787 | Spletna stran

Poleg izvrstnih pohištvenih izdelkov nudimo tudi svetovanje arhitekta, meritve na domu, 3D izris kuhinj, celostno izpeljavo načrta in predelavo pohištva po meri.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.