Top 10 barv kuhinj, ki bodo pospešile prodajo nepremičnine

moderna kuhinja

Nedavna študija je pokazala, da barva kuhinje vpliva na prodajo oziroma na odločitev za nakup nepremičnine. Izpostavljamo 10 barv kuhinj, ki naj bi ugodno plivale na prodajo nepremičnine.

Vsak potencialni kupec ima svoje želje in pričakovanja glede tega, kakšen naj bi bil novi dom. Britanska inštitucija Nationwide building society navaja, da približno tretjina kupcev išče nepremičnine z vrtom ali atrijem, dodatno sobo za sproščanje in možnost dobre internetne povezave. Kaj pa kuhinje?

Pri Rated People so opravili raziskavo med približno 2.000 kupci neprmeičnin v Združenem kraljestvu in ugotovili so, daimabarvakuhinjevelikvpliv na sprejetje dokončne odločitve, ali bi kupili nepremičnino ali ne. Nenazadnje kuhinja lahko predatavlja velik dodaten strošek ob vselitvi, česar pa si marsikdo ne želi.

Najbolj priljubljene so kuhinje v nevtralnih barvah in odtenkih. Kar 27 odstotkov vprašanih želi belo kuhinjo v novi nepremičnini, 22 odstotkov bi nepremičnino raje kupilo, če bi bila kuhinja svetlo siva. Zanimivo, na seznamu priljubljenih so se pojavile tudi nepremičnine s črnimi ali temno modrimi kuhinjami, ki so trenutno popularne.

Paleta priljubljenih barv za kuhinjske fronte:

10 kitchen colours attract home buyers

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekFinska je verjetno rešila največjo težavo jedrskih elektrarn
Naslednji članekČas je za gradnjo zimskega vrta!

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.