Vabljeni na DAN ODPRTIH VRAT V ŽIVO – HIŠA R, najsodobnejša Marlesova arhitektura na ogled

  Kdaj

  20. junija, 2020    
  10.00-15.00

  Kje

  Ljubljana
  Ljubljana, Ljubljana, Slovenija, 1000, Upravna Enota Ljubljana

  Vrsta dogodka

  Po zelo uspešno izvedenih virtualnih dnevih odprtih vrat, kjer ste se uporabniki lahko iz udobja svojega doma sprehodili po notranjosti Marlesovih hiš, smo pričeli z DNEVI ODPRTIH VRAT V ŽIVO.

  Zaradi izjemnega zanimanja, ko številne zainteresirane kupce nismo uspeli vključiti na minuli dan odprtih vrat, organiziramo naslednjo soboto, 20.06. 2020, ponovno srečanje v živo. Pridružite se nam med 10. in 15. uro, ko vam bomo v okolici Ljubljane predstavili že vseljeno tehnološko napredno hišo, ki predstavlja presežek v arhitekturi sodobnih bivanjskih konceptov.

  Posebnost visokoučinkovite nizkoenergijske HIŠE R Individual je izjemno funkcionalna in odprta arhitektura, ki je tlorisno prilagojena zahtevi kupca po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Zasnovana kot nadstandardna sodobna enodružinska hiša se ponaša z drzno zasnovo, sodobno tehnologijo in energetska učinkovitostjo. Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les, so odlike, ki kupcem z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja. Vsi prostori so povezani v premišljeno celoto, hodniki so v skladu z najnovejšimi smernicami optimirani na minimum. Arhitekturna rešitev hišo odpira proti jugu in zahodu in zaradi skrajno velikih steklenih površin zagotavlja izjemno svetle in prijetne bivalne prostore.

  Kaj sta povedala investitorja: »Naša hiša je fantazija – še danes, po več kot štirih letih bivanje v njej,   jo občudujeva. Izbirala sva med tremi ponudniki, med katerimi smo izbrali Marles, zaradi najdaljše tradicije, kvalitetne gradnje in ustrežljivega komercialista. Hiša je povsem individualno zasnovana po naših željah, moderna, izvedba in končni izgled pa sta natančno takšna, kot smo si ju zamislili z arhitekti. Izbrali smo Paket L – delni ključ, ki obsega zunaj končan objekt z instalacijami in estrihom. Gradnja je bila intenzivna, v šestih mesecih je bila hiša pripravljena na vselitev. S končnim rezultatom sva več kot zadovoljna. V hišo sva vložila svojo dušo, še danes jo občudujeva in v njej vsi skupaj zelo uživamo. Posebno pri srcu so nam dnevni prostori, saj panoramska stekla brez profilov omogočajo izreden razgled na okolico, ki obiskovalcem vzame dih. Naša hiša je fantazija.«

  Svetovanje za tehnološko napreden sistem gradnje

  Na dnevu odprtih vrat bodo na voljo Marlesovi strokovnjaki, ki bodo svetovali vsem, ki nameravajo graditi svoj dom po najsodobnejših trajnostnih smernicah skoraj nič-energijske gradnje in konceptu Marles Zero Energy Home, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Na voljo bo Marlesova svetovalna ekipa, ki bo predstavila celovito ponudbo Marlesovih poletnih ugodnosti 2020 in bo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Odgovarjali bodo na morebitna vprašanja v zvezi z gradnjo in o možnostih pridobitve subvencij Eko sklada. V osnovni ponudbi je celotna priprava vloge za nepovratna sredstva Eko sklada, obenem pa vam Marles nudi pomoč pri postopku pridobitve uporabnega dovoljenja za vašo hišo.

  ::::::::::::::::::::::::

  Marles že 78 let narekuje razvojne smernice, in sicer tako na področju materialov, ekologije in energijske varčnosti, kot na področju arhitekture in oblikovanja. Prepoznan kot zaupanja vreden proizvajalec lesenih objektov, se ponaša z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati in preverjeno kakovostjo. Po lanskoletnem tretjem zaporednem prejemu certifikata bonitetne odličnosti AAA, so v podjetju Marles hiše Maribor, d.o.o., letos s prejemom ZLATE BONITETNE ODLIČNOSTI AAApotrdili tudi uvrstitev med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji.

   Bodite pripravljeni na prihodnost in delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.

  Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek je na voljo na spletni strani (www.marles.com).

  logo Marles
  info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

  Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.

  Prejšnji članekVabljeni na ogled čudovite lesene pritlične hiše Jelovica
  Naslednji članekOBVEZNO zagotavljanje in preverjanje varnosti delovanja SONČNIH ELEKTRARN
  logo Marles
  info@marles.com | 02 429 45 00 | Spletna stran

  Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več desetletij sinonim za montažne hiše.