Kako pripraviti najboljši sladoled z okusom po rdečem grozdju?

Kepica sladoleda v posodi
Photo by ricardoffj on iStock

Bliža se sezona grozdja, ko nas njegov bogat okus spomni, zakaj je poletje najlepši letni čas. Grozdje ima številne pozitivne lastnosti, saj nas osveži, preprečuje demenco in čisti organizem. Poleg uživanja samega sadja je naravnost slasten tudi sladoled z okusom rdečega grozdja. Sladoled Izabela je kot nalašč za vse ljubitelje tega poletnega sadja.

Sestavine za sladoled IzabelaZa izdelavo sladoleda Izabela potrebujemo:

  • 1000 g osnovne sadne baze
  • 80 gramov aromata grozdje
  • preliv Izabela

Navodila za pripravo:

  • v osnovno sadno bazo odtehtamo aromat Grozdje, premešano in vlijemo v stroj za sladoled,
  • ko je sladoled pripravljen, ga enakomerno porazdelimo po ohlajeni banjici in oblikujemo,
  • na koncu sladoled prelijemo z dekorjem Izabela.

sladoled z okusom grozdja; RokmarVsak sladoledar lahko banjico okrasi po svojih željah. V Rokmarjevi ponudbi se namreč nahaja bogata izbira različnih posipov in dekoracije. Za piko na i pa lahko dodamo še venček svežega grozdja.

Za še več nasvetov in receptov obiščite spletno stran Rokmar. Spremljajte tudi njihov Facebook profil, kjer sledilce redno obveščajo o novostih. Prepustite se sladkanju in si privoščite najboljši sladoled v Sloveniji!

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekAvtomobili, ki so rešili svoja podjetja
Naslednji članekOgrevanje na plin je vse dražje. Ampak lahko se zgodi, da pozimi plina sploh ne bo. Kakšne so druge možnosti?
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.