Vabljeni na dan odprtih vrat v Horjul

0

Marles, vodilni, največji in najstarejši graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov v Sloveniji, nadaljuje z uspešno izvedbo dnevov odprtih vrat. Tokrat vas vabijo na ogled že vseljene tehnološko dovršene HIŠE R Individual, ki bo predstavljena v soboto, 13. oktobra 2018, med 10. in 15. uro v Horjulu pri Ljubljani.

HIŠO R Individual, odlikujejo drzna zasnova, sodobna tehnologija in energetska učinkovitost, zato vas vabijo, da se pobliže seznanite z naprednim pristopom in vrhunsko izvedbo, ki je pričakovanja in želje  investitorjev HIŠE R Individual zlila v popolno celoto. Arhitektura hiše je prilagojena zahtevi po medsebojno dobro povezanih prostorih, njihovi velikosti in dinamičnosti. Kombinacija svetlih čistih površin in kakovostni naravni materiali pri katerih prevladuje les,  so odlike, ki kupcem z občutkom za ekologijo omogočajo uresničitev vizije vrhunskega bivalnega udobja.

V Marlesu pristopajo h gradnji hiše celovito in skrbno, s posluhom za najmanjše detajle. Zato so rešitve za visoko kakovost bivanja del njihovih prizadevanj, s katerimi postavljajo nove standarde na področju montažne lesene gradnje. V času predstavitve hiše vam bodo Marlesovi strokovnjaki predstavili koncept skoraj nič-energijskih hiš – Marles Zero Energy Home ter z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja v zvezi z  izjemnimi  Marlesovimi jesenskimi ugodnostmi 2018, v katerih so na voljo trije paketi: Intelligence, Future in Design. V času predstavitve bo priložnost za osebno izmenjavo informacij z lastniki, ki bodo z vami z veseljem delili svoje izkušnje o udobju, ki jo nudi najnaprednejša Marlesova tehnologija gradnje ter novodobni koncept bivanja. Deležni boste tudi podrobnejših informacij o možnostih pridobitve stanovanjskega kredita banke NLB.

V podjetju Marles se zavedajo, da je odločitev o lastni hiši velik in pomemben življenjski korak. Zato ne zamudite priložnosti in se med prvimi seznanite z Marlesovih izjemnimi jesenskimi ugodnostmi 2018.

Bodite pripravljeni na prihodnost in delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.


Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek so na voljo na tej spletni strani.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.