Vabljeni na ogled dveh Marlesovih pritličnih pasivnih hiš

0

Marles, vodilni, največji in najstarejši graditelj sodobnih trajnostnih montažnih objektov, vas v soboto, 22. septembra 2018 vabi na dan odprtih vrat odličnih pritličnih hiš zgrajenih na ključ. Vsi, ki vas zanima izjemno energetsko učinkovita gradnja, si med 10. in 16. uro lahko na dveh lokacijah v Braslovčah ogledate individualno zasnovano hišo ter tipsko zasnovano atrijsko Marles hišo, kjer bo možna izmenjava mnenj z investitorji.

Hiša ATRIS NOVA z vgrajenim sistemom prisilnega prezračevanja nudi vso bivalno ugodje, združeno v eni etaži. Odlikuje jo visoka energetska učinkovitost, uporaba naravnih materialov in pričakovano  bivalno ugodje s prednostmi bivanja v enoetažnih pritličnih hišah. Zasnovana je v skladu z načeli funkcionalnosti in  energetske učinkovitosti.

Druga hiša, ki si jo boste istega dne lahko ogledali na dnevu odprtih vrat, ima individualno arhitekturno zasnovo, zgrajena pa je v pasivnem standardu. Arhitekturni koncept je nastal na osnovi lastnih zamisli investitorjev, ki je v dialogu med arhitekti in naročniki pripeljal do odlične atrijske zasnove, ki je zadostila pogojem urbanističnih načrtov in hkrati zahtevi po novodobnem konceptu bivanja. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje in nudijo izjemno zdravo ter ugodno bivalno klimo. Visoka izolativna kakovost temelji na uporabi človeku in naravi prijaznih materialov s posebnim poudarkom na trajnosti in izjemni energetski učinkovitosti.

 

V Marlesu pristopajo h gradnji hiše celovito in skrbno, s posluhom za najmanjše detajle. Zato so rešitve za visoko kakovost bivanja del njihovih prizadevanj, s katerimi postavljajo nove standarde na področju montažne lesene gradnje. V času predstavitve obeh hiš v Braslovčah vam bodo Marlesovi strokovnjaki predstavili koncept skoraj nič-energijskih hiš – Marles Zero Energy Home ter z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja v zvezi z  izjemnimi  Marlesovimi jesenskimi ugodnostmi 2018, v katerih so na voljo trije paketi: Intelligence, Future in Design. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja. V času predstavitve obeh hiš bo priložnost za osebno izmenjavo informacij z lastniki, ki bodo z vami z veseljem delili svoje izkušnje o ugodju bivanja in vam predstavili realen mesečni strošek ogrevanja in prezračevanja. Prav tako vam bodo na voljo za podrobnejše informacije o finančnih sredstvih, ki so si jih pridobili s strani Eko sklada. Deležni boste tudi podrobnejših informacij o možnostih pridobitve stanovanjskega kredita banke NLB.

Bodite pripravljeni na prihodnost in delite vrednote in predanost zelene miselnosti Marlesovega koncepta Marles lifestyle.


Informacije o natančni lokaciji in kontaktni obrazec za prijavo na dogodek so na voljo na tej spletni strani.

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več kot 50 let sinonim za montažne hiše.
www.marles.com | info@marles.si | +386 (0)2 4294500 | Limbuška cesta 2, 2341 Limbuš

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.