Iščete kakovostna bela notranja vrata? Pri Sezamy jih boste našli!

0

Barve in vzorci notranjih vrat se hitro spreminjajo, pa vendar ostaja bela barva vrat klasična. Tudi Porta Doors, katerega zastopnik v Sloveniji je podjetje Sezamy, se temu prilagaja z novimi površinami in vzorci. 

Nastala je cela linija belih Premium notranjih vrat: nova lakirana površina in novi modeli. Lahko so samo bela, lahko v kombinaciji z Alu intarzijami. Podboji so v novi Premium dekor foliji. Bela notranja vrata so spet bolj iskana, zato ni presenetljivo, da nastajajo vedno novi modeli. Poleg bele barve, so iskane tudi nove površine v odpornih, 3D laminatih: rahlo hrapava površina v modernih barvah. Nove barve notranjih vrat se zlahka kombinirajo s pohištvom ali talnimi oblogami. Notranja vrata lahko imajo tudi različna polnila: satovje, perforirano ali polno iverico, lepljen les in pa vse bolj popularen MDF – spekter notranjih vrat  s tem materialom je vse večji.

Porta Doors predstavlja tudi nove podboje, ki jih lahko namestimo preko starih, kovinskih podbojev. Lesena notranja vrata s kovinskimi podboji so namreč zelo pogosta v starejših stanovanjskih blokih. Da ni potrebno teh podbojev odstranjevati, lahko nove, lesene namestimo preko starih – hitra in elegantna rešitev. Za bolj prehodne prostore pa priporočamo notranja vrata, ki so kombinacija kovinskih podbojev in lesenih vratnih kril. Obstaja več vrst kovinskih podbojev: od fiksnih do nastavljivih, z nad ali ob-svetlobo, lakiranih ali plastificiranih, primernih za klasična notranja vrata ali vhodna notranja vrata.

Vse več se uveljavljajo tudi notranja vrata s steklenimi vložki: od majhnih okenc do velikih steklenih površin. Steklo je lahko samo matirano ali z različnimi vzorci. Steklena notranja vrata  zagotavljajo prehod svetlobe, hkrati pa dajejo stanovanju novo dimenzijo. Lepe so tudi kombinacije polnih in vrat s stekli.

Seveda so vam na voljo tudi kompletno kovinska notranja vrata: kot vrata za kleti ali tehnična vrata. Krilo je lahko polnjeno s satovjem, mineralno volno ali polistirenom. Z dodatnimi lastnostmi so taka vrata lahko namenjena  prostorom s posebnimi zahtevami (bazeni, kurilnice, prehrambeni obrati … ).

Notranja vrata Porta Doors so zaradi svoje prilagodljivosti, natančne izdelave in kakovosti primerne za vse prostor in za vse namene.

V spodnjem videu si lahko ogledate predstavitev belih notranjih vrat model Porta Grande. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.