Toplotna izolacija BauderPIR AZS za sanacijo poševnih streh

0

Glavna prednost plošč BauderPIR AZS je, da omogočajo enostavne sanacije poševnih streh in s tem bistveno nižje stroške ogrevanja.

Namestitev

Na objektih, kjer je postrešje že izdelano, se odkrije strešno kritino, zamenja obstoječo, slabo ali okvarjeno izolacijo, nadomesti z novo (npr. stekleno volno v višini špirovcev), ter se z vijaki montira BauderPIR AZS izolacijske plošče nad izolcijo v višini špirovcev in samimi špirovci. Izoliranje ostrešja iz zunanje strani vam hkrati omogoča boljšo izrabo notranjega prostora. 

Plošče imajo že kaširano sekundarno folijo z nadmero na spojih, kar omogoča preklopne spoje. Folija na spojih je samolepilna. Izolacijske plošče BauderPIR AZS so tudi lahke in to je dodatna prednost pri montaži.

Tehnične karakteristike

Plošče BauderPIR AZS so debeline 5 cm in se ponašajo s toplotno prevodnostjo 0,028 W/mK. Plošče se enostavno obdelujejo (z nožem ali žago), lahko jih vrtamo, vijačimo, žebljamo in lepimo. Trda pena Bauder PIR je neuničljiva, biološko obstojna in fiziološko neoporečna. Na površini je paroprepusten sloj, spodaj mineralna masa.

Subvencije

Z namestivijo ustrezne debeline toplotne izolacije med špirovci in ploščami BauderPIR AZS lahko kandidrate tudi za nepovratna sredstva, ki jih ponuja Eko skald.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.