2016 bo leto mogočnih baterij

Zgleda, da bo 2016 leto mogočnih baterij. Vsaj tako nakazujejo kitajski proizvajalci mobilnih naprav, med katerimi te dni s svojo ogromno 6050 miliamper ur kapacitativno baterijo izstopa proizvajalec Ulefone z modelom Power.

Z njo bo Ulefone Power v normalnih okoliščinah deloval kar 4 dni oziroma bo omogočal 63 ur pogovorov. Zahvaljujoč tehnologiji Pump Express Plus za hitro polnjenje se bo baterija v petih minutah napolnila dovolj za dvourni klic, v tridesetih pa za celodnevno rabo.

5,5 inčev velik zaslon je prevlečen s FHD 2.5D Corning Gorilla Glass 3 tehnologijo. Po obliki ne izstopa dosti in sledi trendu zaobljenih robov v vse smeri. Okvir je kovinski, zadnji pokrov pa odporen proti abraziji.

Zadaj najdemo zmogljivo Sonyjevo kamero (F/1.8) ločljivosti 13 megapikslov z dvema bliskavicama, sprednja pa zajema dogajanje v ločljivosti 5 megapikslov. Izostreno sliko boste shranili v manj kot 0,3 sekunde, ISO nastavite pa vam bo sledila vse do številke 1600.

Andorid 6.0 operacijski sistem ženeta osemjedrni 1,3-gigaherčni procesor in trije megabajti sistemskega pomnilnika, prostora za hrambo pa je 16 gigabajtov in ga lahko s pomočjo kartice razširimo do 128 gigabajtov.

Ulefone Power je opremljen z 0,1 sekunde hitrim čitalnikom prstnih odtisov, kot se za novejše in boljše mobilne telefone te dni spodobi. Vanj gresta dve kartici SIM, mikro in standardne velikosti. Dodali so mu še IR povezavo za upravljanje preko 3000 naprav.

Na Everbuying.net ga v predprodaji v akciji dobite za preračunanih 166 evrov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.