Sejem MEGRA 2020

  Kdaj

  25. marca, 2020-28. marca, 2020    
  9.00-18.00

  Kje

  Pomurski sejem d. o. o.
  Cesta na stadion 2, Gornja Radgona, Slovenija, 9250

  Vrsta dogodka

  Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunala in obrti MEGRA bo od 25. do 28. marca 2020 z najnovejšimi vizijami in tehnologijami nadgradil tradicijo razvoja slovenskega graditeljstva, utemeljeno v Gornji Radgoni v letu 1981. Na stičišču štirih držav bo povezal širok mednarodni krog investitorjev, strokovnjakov, izvajalcev in uporabnikov. Ponudil bo kakovostne možnosti za sodobno, trajnostno gradnjo, za obnovo in energetsko sanacijo stavb, za urejanje okolice in vse vrste instalacij. Skupaj z najpomembnejšimi odločevalci in izvajalci bo gradil mostove, železniško, cestno, telekomunikacijsko in komunalno infrastrukturo.

  Na razstavnih prostorih bo sejem MEGRA izmenjeval blago, storitve in posel. Na strokovnih in poslovnih srečanjih bo delil znanje in izkušnje. S strokovnimi delavnicami bo izobraževal nove generacije graditeljev. Izvajalce bo opremil z vrhunsko mehanizacijo, orodji in opremo. Končnim kupcem pa bo omogočil, da že danes zaživijo bivanjske sanje prihodnosti.

  Več informacij najdete še na njihovi spletni strani.

  Pomurski sejem
  Pomurski sejem

  Prejšnji članekNOVI PRAVILNIK o projektni in drugi dokumentaciji ter obrazcih pri graditvi objektov in POGODBA o projektiranju
  Naslednji članekMale VETRNE ELEKTRARNE – načrtovanje, namestitev, ekonomika obratovanja, vzdrževanje in sofinanciranje

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.