Poletna eŠola PROJEKTNEGA managementa

  E-Šola projektnega managementa

  Datum / Čas
  Date(s) - 5. julija, 2021-8. julija, 2021
  13.00-15.30

  Lokacija
  Agencija POTI - Z znanjem do cilja

  Kategorije


  Naučite se učinkovito voditi vse vrste projektov na primerih iz prakse

  4 skupna interaktivna on-line srečanja bodo potekala od 5. do 8. julija 2021, vsak dan od 13. do 15.30 ure.

  Največja in najpomembnejša prednost te interaktivne on-line delavnice je, da boste v štirih on-line srečanjih spoznali vse faze vodenja projektov, ki jih predavatelj prikaže skozi mnoge primere iz prakse. Tovrsten način razlage vam omogoči lažje razumevanje, hitrejše pomnenje ter enostavnejše iskanje rešitev za lastne projekte.

  V okviru tega interaktivnega on-line izobraževanja boste osvojili znanja s področja projektnega managementa, s katerimi boste s še večjo zanesljivostjo obvladovali projekte v vašem podjetju oz. organizaciji in dosegali zastavljene cilje. Predavatelj bo s pomočjo praktičnih primerov in skozi enostavno razlago podal tako teoretične osnove, kot praktične nasvete, katere je pridobil v okviru dolgoletnega vodenja različnih projektov.

  Vabimo vse udeležence (v kolikor želite), da pred pričetkom pripravite lastne primere, tako boste tekom tega interaktivnega on-line izobražvanja skupaj s predavateljem našli najbolj ustrezne rešitve za probleme, ki jih imate v vaši praksi.

  Še več informacij o delavnici, predavatelju ter prijavnico boste našli tukaj: https://bit.ly/3aNNU5o

  info@agencija-poti.si | 01 511 39 21 | Spletna stran

  V Agenciji POTI, izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v 20-ih letih delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse.

  S spleta


  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.