14.06.2017      8:49
TIM MACLER d.o.o. FAKRO STREŠNA OKNA

Strešna okna Fakro

Bivanje v mansardi je nekoliko drugačno, večini bolj zanimivo, bolj eksotično, z mnogimi posebnimi kotički. Izkoriščeno podstrešje nam običajno prinaša boljšo termoizolacijo celotne stavbe, poleg tega pa je preureditev podstrešja verjetno najcenejša možnost za rešitev stanovanjskega problema, lahko pa tudi najcenejša pot do lastnih poslovnih ali privatnih delovnih prostorov, saj vemo, da teh ni nikoli preveč!

Pri uresničitvi teh ciljev pa so strešna okna nepogrešljiva: omogočajo nam osvetlitev, pa tudi zračenje podstrešnih prostorov. Fr- čade so sicer na pogled od zunaj všečne, vendar pa ne dajejo toliko svetlobe kot strešna okna; zato je izbira oziroma odločitev za strešna okna mnogo boljša.

IN ZAKAJ RAVNO STREŠNA OKNA FAKRO?

• Višje je okno vgrajeno, bolj optimalna je osvetlitev prostora. Zato smo kljuko za odpiranje namestili spodaj.
  • Ker smo povsem prepričani v kvaliteto naših oken, vam za njih nudimo izredno dolgo garancijsko dobo: - splošno 10 let, z možnostjo podaljšanja na 20 let, - na okovja 20 let, - na stekla v primeru toče 30 let.
  • Pridobili smo TÜV certifikat za kvaliteto od svetovno znanega nemškega inštituta, ki stalno kontrolira našo proizvodnjo.
  • Nudimo vam najširši izbor strešnih oken tako po načinu odpiranja, vrsti materialov, zasteklitvah po oblikah, v različnih barvah RAL barvne karte kot želenih dimenzijah.
  • V večino oken smo vgradili avtomatske zračnike, ki zračijo prostore tudi takrat, ko so okna povsem zaprta. Količino zraka regulirajo samodejno glede na zunanje vremenske pogoje. Ta prednost se izkaže posebno pozimi, pri vdoru hladnega zraka v prostor. Naših zračnikov ni nujno vedno zapirati.
  • Skoraj vsi modeli imajo protivlomno zaščito. Nikoli ne vemo, kdaj nam to lahko pride prav.
  • Pri razvoju smo veliko razmišljali o varnosti majhnih otrok. Namenili smo jim kljuke s klju- čavnico in elemente, ki omejujejo odpiranje okenskih kril. Skrbi glede njihovega izhoda na streho so povsem odveč.
  • Okna z dvojnim odpiranjem smo zasnovali premišljeno. Želeli smo enostavno upravljanje in enako eleganco kot pri ostalih modelih. Uspelo nam je. Ta okna upravljamo samo z eno kljuko, tako kot ostala okna.
  • Z generacijo naših dolgih strešnih oken smo želeli nadomestiti kombinirano vertikalno vgradnjo več manjših oken, ki je dražja in zaradi preklad med okni nam omejuje tudi vidno polje. Naše najdaljše strešno okno meri 255 cm! S temi okni vam »pričaramo« zimski vrt pod streho. Na voljo vam je tudi strešni balkon, ki je vrhunec tehnologije. Ko ga zapremo, skrijemo vse mehanizme v konstrukcijo okna.
  • Prilagodili smo se vse bolj popularni pasivni gradnji. Izdelali smo okna s tri- ali večslojno zasteklitvijo in dosegli zavidljiv faktor toplotne prepustnosti, kar Uw = 0,58 W/m2K. Pridobili smo certifikat inštituta Passive House.
  • Naša okna in njihova senčila lahko upravljamo tudi električ- no, na daljavo, kar je posebno pomembno pri oknih, ki so vgrajena izredno visoko - izven dosega rok. Vso elektroniko smo postavili v sistem Z-Wave, ki deluje na osnovi radijskega valovanja. Možno ga je priključiti na sisteme »pametna hiša« brez kakršnih koli predhodnih prilagoditev ali predelav. Naše izdelke lahko upravljamo tudi preko osebnih računalnikov in pametnih telefonov.
  • Uresničimo tudi vaše posebne želje. Okna vam izdelamo v posebnih oblikah (trikotnih, polkrožnih, trapeznih, okroglih …) ali pa vam jih zunaj ali znotraj pobarvamo v poljubni barvi RAL barvne karte. Imamo rešitve tudi za ravne strehe in tudi kupole.
  • Nudimo vam učinkovit servis. Ker ste nam pomembni, reagiramo hitro. Svetujemo vam v naših salonih, pri vas doma ali na gradbiščih. Vse teče po sistemu »vse na enem mestu«. Svetovanje, prodaja, vgradnja in servis. Mo- žna so tudi zaključna dela. Hitro, korektno in pošteno.
  • Kljub številnim prednostim nismo najdražji.

Pa še bi se kaj našlo! Torej: zato!

Povezave:Fakro

Nameravate v bližnji prihodnosti zamenjati vir ogrevanja?

Eko sklad s 100-odstotnimi subvencijami za me... 1
levamiran55  |  sedaj imam ogrevanje na elektriko eno et...
Hidrodinamična ultrazvočna obdelava vode z ma... 1
karolinar14  |  zanima me ,če imate tako aparaturo za ce...
Petrol sončna elektrarna z odličnimi pogoji f... 1
andrej78  |  Sploh mi niso poslali ponudbe. Mogoče za...
Hišo natisnili v zgolj 14 urah 2
jozafat44  |  napredek v gradnji
Hišo natisnili v zgolj 14 urah 2
sikec1940  |  To ni podobno hiši, še silosu ne.