Portal sofinanciran
s strani

28.03.2018      8:26
STOPAR DESIGN, d.o.o.

Iščete kvalitetna in ugodna PVC okna?

Menjava zunanjega stavbnega pohištva predstavlja velik finančni zalogaj. Če ste se odločili za zamenjavo je običajno prvi korak pregled ponudbe na trgu, ki zajema pregled tehničnih karakteristik, referenc in ne nazadnje tudi cen oken. In če iščete kvalitetna PVC okna za dobro ceno, ki jih izdeluje in vgrajuje podjetje z dolgoletno tradicijo, je smiselno, da pridobite ponudbo tudi od podjetja STOPAR Design d.o.o.

Okna, ki jih izdeluje podjetje STOPAR Design d.o.o. so zelo dobro toplotno in zvočno izolirana k čemur pripomore optimalna konstrukcija. PVC okna so sodobnega videza, pripomorejo k boljši toplotni izolaciji notranjih prostorov ter so primerna za obnovo ali novogradnjo.

Pohvalijo se lahko z dolgoletnimi izkušnjami proizvodnje in vgradnje PVC oken po licenci nemškega proizvajalca profilov GEALAN, ter imamo pridobljene certifikate oz. ateste kakovosti za PVC okna za vertikalno vgradnjo po razredu "C", in so tako primerna za vgradnjo do 100 m oz. do cca 20. nadstropja. PVC okna podjetja STOPAR Design d.o.o. imajo tudi možnost vgradnje dodatnega tretjega tesnila pri sistemu s sredinskim glavnim tesnilom za dodatno zvočno zaščito do 52 dB in so tako primerna za bolj hrupna območja.

PVC okna lahko dobite v številnih barvnih kombinacijah, izbirate lahko med klasičnim ali modernim dizajnom, odvisno od vaših potreb in želj. PVC okna so primerna tudi za vgradnjo pri energetsko varčnejših objektih. Poleg profilov v beli barvi za pvc okna, vam nudijo še bogato barvno paleto profilov tudi z odlično imitacijo lesa v različnih odtenkih.

Njihovi proizvodi nosijo CE oznako o skladnosti z evropskimi predpisi. PVC elementi so sestavljeni iz plastične mase »PVC HART«, kar pomeni, da so UV obstojna oz. stabilizirana brez težkih kovin s kalcijem in cinkom, z 100% možnostjo reciklaže, negorljiva ter z visoko zvočno in toplotno izolativnostjo. V PVC okno je vstavljen jeklen pocinkan profil z ustreznim vztrajnostnim momentom proti obremenitvi.

Izbirate lahko med naslednjimi SERIJAMI:

• S8000 IQ 6 komorni profil, vgradne debeline 74mm, z notranjim in zunanjim tesnilom.  Ponuja odlično razmerje med ceno in kvaliteto in je primeren tako za adaptacije kot novogradnje. Uf =1,3 W/m2K; Uw= 0,91 W/m2K (s steklom Ug=0,6 W/m2K)
  • S7000 IQ 5 komorni profil, vgradne debeline 74mm, s tremi tesnili (notranje, sredinsko in zunanje). Profil zaradi svoje ožje širine posledično prepušča več svetlobe v prostore. Uf =1,2 W/m2K; Uw = 0,86 W/m2K (s steklom Ug=0,6 W/m2K)
  • S7000 IQ PLUS 6 komorni profil, vgradne debeline 83mm, s tremi tesnili (notranje, sredinsko in zunanje). Visokokvalitetni profil nudi izjemno zvočno in toplotno izolativnost, prav tako primeren tudi za vse energetsko varčnejše oz. pasivne gradnje in ustreza tudi zahtevam po najvišji energetski varčnosti. Uf =1,0 W/m2K; Uw = 0,81 W/m2K (s steklom Ug=0,6 W/m2K);
  • 9000 6 komorni profil, vgradne debeline 83mm, s tremi tesnili (notranje, sredinsko in zunanje). Novi profil, dodatno izboljšan z veliko izbiro barvnih palet, z izjemno toplotno in zvočno izolativnostjo. Srednje tesnilo dodatno prispeva k boljši izolaciji zato profil ustreza vsem zahtevanim normativom za energetsko varčne gradnje. Uf = 0,96 W/m2K; Uw = 0,72 W/m2K (s steklom Ug=0,6 W/m2K)

Garancija

Na PVC okna in PVC vrata nudijo 5 letno garancijo - od tega 10 let na steklo, 5 let na vsebnost atmosfere oz. plina v medstekelnem prostoru, 10 let na profile oken in vrat v beli barvi, 5 let na profile v dekorju in 10 let oziroma 10.000 odpiranj na okovje, seveda ob ustrezni uporabi in vzdrževanju izdelkov.

Pedstavitev podjetja

STOPAR Design, d.o.o. je nastalo iz podjetja z dolgoletno tradicijo s področja lesno-obdelovalne dejavnosti. Kasneje so se pričeli ukvarjati tudi z izdelavo in montažo PVC stavbnega pohištva. Večji del njihovega trga predstavlja nemško tržišče kamor v večini prodajajo PVC elemente kot so PVC okna in PVC vrata, vgrajuje jih pa matično podjetje iz Münchna.

Celotna proizvodnja poteka v Sloveniji, za znanega končnega naročnika in izključno po naročilu. Vedno bolj so prisotni tudi na slovenskem trgu, kjer pridobivajo večji delež tudi na račun kvalitetno izvedenih montaž.

Trenutno ni aktivne ankete

e4 – ekološke opečne hiše, v katerih bomo živ... 1
Surikata  |  Na sliki 5 ne pašejo drogovi z zračno na...
Greenpeace in Focus: »Odprimo denarnice« – no... 1